Workshops op maat

Heeft U iets te vieren of wilt U met familie of vrienden een interessante en leuke workshop op maat volgen? Op aanvraag verzorgt Marja  (dag of dagdeel) workshops op maat in haar lichte en ruime atelier te Bergen NH. voor groepen van maximaal 8 deelnemers, volledig afgestemd op Uw wensen.  Dit is haar specialiteit en passie om deze voor U samen te stellen!

Tip: Combineer een dagdeel schilderen met een dagdeel wandelen, fietsen of mountainbiken in onze mooie duinen en bossen. Of heerlijk van het strand genieten.. En buiten schilderen kan natuurlijk ook en ervaar dan waarom Bergen zo geliefd is bij veel kunstenaars!

Deelnemers van alle leeftijden zijn welkom; voor heel kleine kinderen is er een aantrekkelijk aangepast programma. Desgewenst kan er in het Engels of Duits les gegeven worden.

Werkwijze

In een oriënterend en vrijblijvend gesprek van ongeveer 30 minuten kan Marja U een globaal voorstel schetsen en een indruk van de kosten geven. Hiervoor vraagt ze informatie over de eventuele speciale reden dat de groep samen komt, uw wensen wat betreft onderwerp, tijdsduur, datum, materialen en technieken en catering.

Door gerichte vraagstelling en voorbeelden verzamelt ze de eerste informatie en krijgt U een indruk van de opzet van de dag. Na uw toestemming werkt ze het plan verder schriftelijk uit en krijgt U het als concept toegestuurd en na eventuele aanpassingen en overleg komt er een definitief plan met prijsopgave. 

Het minimum aantal deelnemers is 6 personen en de kosten van een dagworkshop inclusief lunch variëren tussen 50 en 85 Euro p.p.