Ik blijf gefascineerd door en erger me aan de grote variatie aan aangespoelde rotzooi op het strand en fotografeer al jaren de verrassende vormen die er in combinatie met wind, water en zand door ontstaan.

uit 2009 tot 2016 (klik op de afbeelding om het werk groter te bekijken)
stuur een bericht naar de kunstenaar

Enjoy?

2016

Deze collage is samengesteld uit een selectie van mijn ballonnenfoto's en professioneel geprint, gelijmd op Dibond achter acrylglas. Ballonnen en ook de lintjes kunnen dodelijk zijn voor zeedieren. Ons plezier is hun galgenmaal. Alle werken uit deze serie worden in een oplage van 7 gemaakt, andere formaten zijn op aanvraag beschikbaar.

Gloei-end

2015

Nr. 6 van de serie Zwervers:  Aangespoelde gloeilampen verwerkt in een digitale collage. Professionele print op Dibond achter acrylglas.

Hands-on

2015

Nr. 5 van de serie Zwervers: Het resultaat van 20 jaar aangespoelde handschoenen fotograferen en digitaal assembleren. Professionele print op Dibond en achter acrylglas.

Zwervers

2014

Nr. 4 van de serie Zwervers: Sommige plastic flessen zijn zo vervormd door zee, zand en wind dat ze loskomen van hun oorspronkelijke betekenis. Een deel van mijn verzameling zit in deze collage, Professionele print op Dibond achter acrylglas.

Hang loose

2014

In de serie Zwervers mogen de handschoenen natuurlijk niet ontbreken; dit is nr. 3.

Shine

2014

Nr.2 van de serie Zwervers: Na twintig jaar flessen fotograferen een collage waarbij het spel van licht en schaduw aan bod komt. Professionele print op Dibond achter acrylglas.

Not The Blues

2012

De eerste uit de serie Zwervers: de relatieve schoonheid van gevonden blauwe flessen. Professionele print op Dibond achter acrylglas.

Bottoms Up

2012

Deze digitale collage van meestal plastic waterflessen op het strand is aanleiding voor bovenstaande serie Zwervers, die gaat over zwerfvuil op het strand.

Bakkie doen?

2009

Met melk en suiker graag....

Vis?

2009

Het is een? Prachtig dat stuifzand zo'n voorwerp kan vervreemden....

Wave

2009

Stuifzand heeft de vorm van het touwtje versterkt 

Aeroplane?

2009

Uit het luchtruim komen vallen.....